Comer bien guía práctica de la composición de los alimentos/ Van dern Boom A.
Creator: Van dern Boom A..
Material type: TextPublisher: Madrid: Nuer, 2000 Media type: Monografia ISBN: 84-8068-065-2.Subject(s): Aliments | Composició dels aliments | DietaItem type | Current library | Collection | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa Biblioteca | Paper | 613.2 VAN (Browse shelf(Opens below)) | Available | Normal | 06651 |
Browsing Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa shelves, Shelving location: Biblioteca, Collection: Paper Close shelf browser (Hides shelf browser)
613.2 TRA Tratado de nutrición / | 613.2 TRA Tratado de nutrición / | 613.2 TRA Tratado de nutrición / | 613.2 VAN Comer bien | 613.2 VID Manual práctico de nutrición y dietoterapia/ | 613.2-053.9 GÓM Manual de recomendaciones nutricionales en pacientes geriátricos/ | 613.2-053.9 MUÑ Libro blanco de la alimentación de los mayores |
DL: M.15281.00
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.