Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries / Ester Barberà, [i 21 més]
Material type: TextSeries: Quaderns de salut pública.Publisher: Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2006Edition: 2a ed..Content type: Media type: Monografia Carrier type: ISBN: 84-393-7091-1.Subject(s): Alimentació | Aliments | Aliments, Conservació dels | Intoxicacions | Infeccions | Prevenció | Seguretat alimentàriaOnline resources: Accés lliure
Contents:
Summary: En aquesta segona edició de la Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries es presenta l'etiologia, la patogènia, el tractament i, fonamentalment, la profilaxi de les toxiinfeccions alimentàries més importants i freqüents al nostre medi. Tracta de les normes de declaració, recollida de mostres i mesures de prevenció, i informa sobre les normes de conservació i les mesures de preparació dels aliments per tal d'evitar aquestes malalties. Paraules clau Toxiinfecció alimentària; Medicina preventiva; Seguretat dels aliments
Coordinació de l'edició Àngela Domínguez Guillem Prats Àngel Teixidó Autors Ester Barberà Rosa Bartolomé Albert Bosch Neus Cardeñosa Laura Cabedo Àngela Domínguez M. Dolores Ferrer Pere Godoy Anna Martínez Montserrat Masó Mayli Lung Isabel Méndez M. Jesús Miguélez Beatriz Mirelis Montserrat Portús Rosa Maria Pintó Alba Prat Guillem Prats Lluís Picart Mercedes de Simón Àngel Teixidó Núria Torner
Item type | Current library | Collection | Call number | URL | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa Internet | En línia | Text complet | Exclòs de préstec | 0001017274255 |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.